Dwars deur Grolle

Op kermiszondag 20 augustus wordt Dwars deur Grolle weer verreden. Dit keer op een nieuw parcours door de binnenstad van Groenlo.

De start van de kermiskoers is ter hoogte van het Stadhuis op de Markt. Van daaruit rijden we naar de Beltrumsestraat, de Lepelstraat, de Ganzenmarkt, de Nieuwstad, de Lievelderstraat, de Lichtenvoordseweg, de Winterswijkseweg, de Mattelierstraat om weer op de Markt te finishen.

Wil jij deze koers ook beleven op je racefiets? Schrijf je dan nu in. Licentiehouders kunnen zich aanmelden via de KNWU. Recreanten melden zich aan door een mail met daarin de persoonlijke gegevens te sturen naar dwarsdeurgrolle@gmail.com.

De organisatie is in handen van een groep enthousiaste wielerliefhebbers. De RTCG Groenlo en RTC de Stofwolk ondersteunen hen gericht. Volg al het nieuws over Dwars deur Grolle via de speciale Facebookpagina https://m.facebook.com/dwarsdeurgrolle/.

TIP: neem je familie en vrienden ook mee naar deze gezellige kermiskoers met veel muziek en volop vermaak. Tot de 20 augustus!

Dwars_deur_Grolle_plattegrond

 

Dwars_deur_Grolle_index